Behandlinger

Terapeutisk massage

Den terapeutiske massage er mere end 5000 år gammel. Det er en blid massage form, som øger din følelse af velvære og samtidig arbejder med sammenspillet mellem krop og psyke. Terapeutisk massage kan hjælpe på ømme muskler, afhjælpe smerter, mindske træthed, give fornyet energi og hjælpe krop og psyke til afslapning.

Under massage behandlingen er man iført undertøj og kroppen er indsvøbt i et lunt tæppe. Massagen gives altid som en helkropsmassage. Behandlingen startes maveliggende med massage af ben, ryg, skulder, nakke. Herefter rygliggende masseres arme, hænder, skulder, nakke og afsluttes med ansigtsmassage og en kropsafgræsning, som giver en dyb afslappende effekt.

Terapeutisk massage bruges til behandling af ømme muskler og  smerter, men også som forebyggende eller ren velvære behandling. Massagen opleves at have stor positiv effekt ved:

Tankemylder, søvnproblemer, angst, stress, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder m.fl.

Hver massage behandling planlægges ud fra den enkeltes behov.

Cupping terapi

Cupping terapi er en mere end 5000 år gammel  behandlingsform. Cupping kan have positiv effekt på en lang række lidelser bl.a. lændesmerter, nakke/skuldersmerter, ledsmerter, muskelsmerter, gigt, uro i benene, hovedpine/migræne, dårligt immunforsvar, dårlig udrensning af affaldsstoffer. 

Cupping kan fremmer blodtilførslen til musklerne, styrker immunforsvaret og løsner bindevævet og muskel spændinger.

Massagen foregår direkte på huden hvor kopper, ved hjælp af vaccum, påsættes kroppen, og virker som en dybdegående massage. Behandlingen kan både gives som glidende massage, hvor kroppen først smørres ind i olie og kopperne herefter bruges i glidende bevægelser. Dette løsner især dit bindevæv. Cupping kan også gives ved at disse placeres forskellige steder på kroppen og her har en virketid på mellem 5-10 min. hvorefter de fjernes igen. under virketiden kan der behandles på andre dele af kroppen.

Cupping kan efterlade blå mærker, som er ganske ufarlige og oftest forsvinder efter en uges tid. Der kan efter behandling opstå ømhed i kroppen, som ved enhver anden form for massage og da der bliver løsnet affaldsstoffer kan man også efterfølgende opleve hovedpine, svimmelhed og træthed. Dette skal ses som et tegn på at kroppen arbejder. Det anbefales derfor at drikke godt med vand inden, såvel som efter endt behandling.

Pædagogisk massage

Pædagogisk massage er massage der stimulerer den taktile sans. Behandlingsformen kan bruges til både børn og voksne.

Massagen kan gives enten som bold eller cirkelmassage og foregår uden på tøjet og  pakket ind i et tæppe.

Bold massagen udføres med brug af terapi bolde eller redskaber. Denne massage er god til børn og voksne, som oplever udfordringer ved berøring direkte på deres hud.

Cirkelmassagen foregår med cirkulære bevægelser hen over kroppen, hvilket har en meget
beroligende effekt.

Smertelindrende øreakupunktur

Smertelindrende øreskupunktur er akupunktur uden brug af de klassiske akupunktur nåle, men i stedet med små magnet plastre. Øreakupunkturen kan afhjælpe akutte såvel om længerevarende smerter i kroppen og kan kombineres med andre typer behandling og massage. En typisk behandling foregår ved at der laves undersøgelse af smertepunkter og der herefter påsættes små plastre på øret. Disse plastre vil så påvirke det enkelte smertepunkt, for nogle kommer virkningen indenfor få minutter, ved længervarende smerter kan kroppen have brug for længere virkningstid. Plastrene kan blive siddende i 7-10 dage hvorefter de fjernes. Der er ingen bivirkninger forbundet med denne behandlingsform. Er et plaster placeret et sted hvor det generer fjernes dette plaster blot.